Podcast: Moeten dieren dezelfde rechten krijgen als mensen?

Wat zou er gebeuren als dat zo was en dieren, net als wij, écht rechten hadden? Ik vond dat een interessante kwestie en maakte er deze podcast over…

In deze aflevering vertel ik over waarom ik vind dat dieren wat mij betreft dezelfde rechten mogen krijgen als mensen. Voor de wet vallen dieren nu nog steeds onder ‘zaken’ of dingen, wat naar mijn idee behoorlijk bizar is. Maar waarom maak ik mij hier eigenlijk zo druk om? Er zijn toch gewoon wetten voor dieren? En dieren zijn nu toch eenmaal geen mensen? Wat zegt de wetenschap hierover? En… hoe vér kun je gaan als het gaat om gelijke rechten?

In deze podcast ga ik op alles in en ik ben heel benieuwd hoe jij hierover denkt! Laat je een berichtje achter in de comments?

Heb je nog vragen over deze podcast of dit onderwerp? Stuur me gerust een berichtje. Volg me ook op Instagram voor content over dieren, dierencommunicatie, healing en allerlei tips en tricks.

Hee, ik ben Cilla

Vertel hier kort over je blog, waar het over gaat en hoe jij baasjes helpt. Link eventueel naar je homepagina of over mij-pagina voor meer info. Dit tekstje is ook goed voor je SEO.

Plaats hier de titel van je weggever
meer blogs

JOIN THE CLUB!

Elke week gratis dierennieuws, waardevolle tips en advies?

I got you! Schrijf je in voor de Savage Animal Highlights en krijg wekelijks leuke tips, waardevolle lessen van de dieren, als eerste een overzicht van aankomende trainingen en veel meer! En wees niet bang dat ik je platbombardeer met spam, daar hou ik zelf ook niet van 😇

Dit wil je misschien ook lezen: