Luisteren naar je intuitie

Healing voor jou

Healing is dé oplossing voor een diepere, liefdevolle band met jezelf. En… ook de connectie met je huisdier wordt alleen maar mooier wanneer jij in balans bent. Win-win!

Je kunt de allerbeste bedoelen hebben voor je dier, maar wanneer je zelf niet in balans bent blijft het wringen. Jouw dier voelt als geen ander jouw energie, en hij of zij ziet jou het allerliefst gelukkig. Net als jijzelf natuurlijk!

Maar het leven is nu eenmaal niet altijd glitters en regenbogen. We maken trauma’s mee, verdriet, verlies of hebben letterlijk en figuurlijk pijn. Dit zorgt voor het opstapelen van zware energie. Het resultaat? Stress, wakker liggen, lichamelijke klachten, pijn, allergieën, darmproblemen of emotionele disbalans. Gelukkig wil ons lichaam van nature altijd terug naar de basis, en healings helpen jou daarbij!

Herken je dit?

Ik voel je. Ik hoor je. En weet als geen ander hoe dit is. Maar geloof me…

Het kan écht anders...

Al sinds de dag dat ik zelf in aanraking kwam met de helende energie van Reiki, wist ik… dit ga ik ook leren en ik ga er veel mensen en dieren mee helpen. Het is zacht en krachtig tegelijk, en vaak voel je al na een of twee behandelingen een groot verschil!

Het woord Reiki is al eeuwenoud en komt uit Japan. Het is afgeleid van Rei (geest of ziel) en Ki (energie of levenskracht). Als je het soepeltjes vertaalt, gaat het bij Reiki dus om levensenergie. Energie heeft een bepaalde trillingsfrequentie die beïnvloed kan worden, in dit geval door energie van handoplegging. Door mijn handen vlak boven het hoofd of lichaam van een mens of dier te leggen, wordt eventuele pijn of ongemak verzacht of gaat zelfs helemaal weg. Hoe dit kan heeft allemaal te maken met de wetenschap van kwantumfysica en deeltjesenergie.

Krachtig, snel en effectief…
Dát is de manier van Reiki healing. Jij en ik werken samen op zielsniveau, waarin jij alleen maar hoeft te ontvangen. Iedere behandeling is anders, maar altijd wordt er een proces in gang gezet om jouw lichaam te helen en oude blokkades of opgestapelde energie op te ruimen. Met verrassende en prachtige resultaten!

Daarnaast ben ik ook gecertificeerd tarotista en ik heb al vele helende tarot sessies mogen geven aan mijn klanten, zowel privé als bij grote events. Keer op keer merk ik hoe bizar kloppend de leggingen zijn en wat ze kunnen betekenen als het gaat om diepe heling. De kaarten ‘liegen’ nooit… Dat komt omdat, net als alles om ons heen, de tarotkaarten werken en resoneren met energie. Door mijn ervaring met Reiki en healing kan ik jou extra ondersteuning bieden met de kaarten en jou helpen los te laten wat niet meer dient. 

Ik ga je hierbij helpen

Toen ik erachter kwam hoe krachtig en snel Reiki werkte bij mensen, ben ik het ook gaan inzetten voor dieren. Ik merkte bijvoorbeeld dat, wanneer ik mezelf Reiki gaf, ik voelde op welke plekken mijn kat deze energie ook wel kon gebruiken. Alles is energie, en wanneer je deze energie inzet voor healing zul je steeds meer rust, kalmte en vrijheid voelen. Reiki werkt niet alleen steengoed voor je dier, maar zeker ook voor jou. 

Ik zet Reiki en tarot readings in bij diverse klachten, situaties of problemen. Denk bijvoorbeeld aan fysieke pijn, spanningen, stress en bij last van spieren en gewrichten, maar ook huidproblemen, innerlijke onrust en nog veel meer. Toch hoeft er voor een Reiki sessie of tarot reading niet per se een klacht te zijn. Het is gewoon een heerlijke, pure uitwisseling van liefdevolle energie, een moment waar jij als mens even helemaal kan loslaten. 

Meer rust, minder pijn, niet meer wakker liggen of constant gespannen, boos of verdrietig zijn. Ja, dat kan écht! En ik ga je daarmee helpen. 

Zo gaan we het aanpakken:

Stap 1

We spreken een dag en tijdstip af, en je mailt je wensen en thema’s vooraf. De behandeling is op afstand, zodat je in een rustige, vertrouwde omgeving ligt of zit voor een videocall.

Stap 2

Je geniet thuis van een heerlijke, ontspannen healing en neemt de tijd voor jezelf. Eventueel met een fijn zacht muziekje op de achtergrond. De tarotsessies zijn via videobellen.

Stap 3

Na de behandeling mail ik je een kort verslagje voor meer inzichten, dingen die ik voelde of, als je dat wilt, wat adviezen voor de komende tijd.

"What's yours will find you."

Het resultaat

Na de behandeling(en):

Meer over mijn werk lees je in dit stukje uit Hx Magazine 🔮

Gaan wij samen aan de slag?

Eén behandeling kan al veel doen. Sommige mensen kunnen er een hele poos mee vooruit; je eigen systeem gaat ook verder met opruimen. Maar heb je meerdere thema’s waar je mee aan de slag wilt? Of wil je preventief zorgen dat je lijf en emoties in balans blijven? Dan kun je voor een pakket gaan. De healing werkt dan langer door en werkt op een dieper niveau, zodat je er maximaal van profiteert. 

Losse healing of tarot reading

€ 125,-

Soft healing pakket

€ 349,-

Deep healing pakket

€ 599,-

Deze prijzen zijn incl btw. *Het live bezoek is binnen een straal van 40 km vanaf Rotterdam. Woon je verder? Dan mag je naar mij komen óf betaal je een km vergoeding van 0,38 cent per km.

Goed om te weten
Zoals bij elke therapeut het geval is, kan ik geen garanties geven ten aanzien van ziekte en gezondheid. Ik ben niet bevoegd om een diagnose te stellen en zal dat ook niet doen. Reiki geeft een boost aan jouw zelfgenezend vermogen, maar bij langaanhoudende lichamelijke of geestelijke klachten raad ik altijd aan om naast mijn energetische behandelingen ook contact op te nemen met een reguliere arts.

Heb je vragen over dit aanbod? Stuur me gerust een berichtje!