Luisteren naar je dier

Diercommunicatie & healing

Herkenbaar?

Je kunt het niet helemaal plaatsen, maar het gedrag, de houding of de energie van je dier is de laatste tijd ‘anders’. Je hond zit niet lekker in z’n vel, kruipt weg of is juist chagrijnig. Je kat is ineens angstig, plast naast de bak of kan de andere gezinsleden niet meer verdragen. Hoe dan ook: je ligt er wakker van en maakt je zorgen. Het heeft invloed op de connectie tussen jou en je dier.

Misschien heb je al van alles geprobeerd en weet je het even niet meer. Het enige wat jij wilt is dat je weet wat er met je pluizige vriendje aan de hand is. Hoe je hem of haar kunt helpen.

Ik begrijp hoe moeilijk dit is! En… je hoeft écht niet op deze manier te blijven piekeren en aanmodderen. Geloof me, het kan echt anders! 

Hoe zou het voor je zijn als:

Ja, dit kan ECHT en ik help je daar ontzettend graag bij!

Wat mijn klanten vertellen:

"Dieren hebben een zelfhelend vermogen. Maar soms hebben ze, net als wij, wat extra hulp nodig"

Ik ga je hiermee helpen

De allereerste stap naar meer begrip en inzicht in wat er in jouw dier omgaat, is luisteren. Horen wat je dier te vertellen heeft en wat zijn of haar behoeftes zijn. Wat hem of haar dwarszit. Maar natuurlijk ook waar je dier wél heel gelukkig en enthousiast over is! Ik heb dit zelf meegemaakt met mijn kattin Sushi. Door telkens weer met haar in gesprek te gaan, haar advies op te volgen wat betreft verzorging, leefomstandigheden en voeding en haar spiegelgedrag te durven zien is zij veranderd van een grumpy cat naar een zielsgelukkige, zachtmoedige kat. En dat alleen door communicatie en healing!

Doordat ik al dieren versta sinds ik me kan herinneren, is naar ze luisteren en echt horen wat ze willen delen mijn natuur. Door voor jou te vertalen wat jouw dier graag wil vertellen, kun jij beter inspelen op de behoeftes van jouw lieve pluizenbol. Elk dier is anders en heeft simpelweg een ander karakter, andere voorkeuren en wensen. Zodra jij dit weet en hiernaar gaat luisteren voelt je dier zich gehoord, geliefd en gezien. En dát ga je terugzien in het gedrag. Jullie band samen wordt sterker, je dier gelukkiger en jij dus ook!

Zo gaan we het aanpakken:

Stap 1

Hier vertel je mij wat er aan de hand is via een mail of (video)call zodat ik in kan schatten wat ik voor jou en je dier kan doen.

Stap 2

Ik ga voor je dier aan de slag door middel van communicatie, een healing, op maat gemaakte Bach Bloesem Remedie of coaching.

Stap 3

Na de sessie of behandeling krijg jij van mij een verslag, rapport of trajectadvies voor jou en jouw dier!

Het resultaat

Na een consult:

Wat je krijgt

Gaan wij samen aan de slag?

Een losse reading en healing sessie boek je al voor:

€ 125,-

Los consult of een traject?

Eén behandeling kan al veel doen. Sommige dieren kunnen er een hele poos mee vooruit; ze hebben een zelfherstellend vermogen en hun systeem gaat ook verder met opruimen. Maar zijn er meerdere thema’s waar je samen met je dier mee aan de slag wilt? Of wil je preventief ervoor zorgen dat je dier fysiek en mentaal in balans blijft? Dan kun je voor een traject gaan. Er zijn meerdere communicatiemomenten, de healing werkt langer en op een dieper niveau door én je krijgt een bonus van mij, zodat je er maximaal van profiteert. 

Los consult

€ 125,-

Soft healing traject

€ 349,-

Deep healing pakket

€ 599,-

Deze prijzen zijn incl btw. *Het live bezoek is binnen een straal van 40 km vanaf Rotterdam. Woon je verder? Dan mag je naar mij komen óf betaal je een km vergoeding van 0,38 cent per km.

Vragen die je misschien nog hebt:

Ik denk dat het kortste antwoord op die vraag is: de uitwisseling van energie tussen mens en dier. Maar ja, dan blijft het alsnog een beetje vaag, hè. Want wat bedoel ik met ‘energie’? En hoe werkt dat dan? Eigenlijk is het heel simpel uit te leggen aan de hand van de kwantumfysica, de wetenschap die deeltjes materie bestudeert die zó klein zijn dat ze niet objectief waargenomen kunnen worden. 

De wetenschap is pas de laatste jaren zo ver dat deze deeltjes gemeten kunnen worden, iets wat in de spirituele wereld allang duidelijk was. En dat maakt het voor mij juist zo mooi en bijzonder. Dat de spirituele wereld en de wetenschappelijke wereld samenkomen in de kwantumfysica, en in de dierencommunicatie.

Alles wat er om ons heen is, heeft een trillingsfrequentie en een energieveld en precies daarmee… kan telepatisch communiceren met dieren ontstaan. Dierencommunicatie is de taal van onze intuïtie, ons onderbuikgevoel. Het mooiste wat er is, als je het mij vraagt. Wil je meer weten? Stuur me gerust een berichtje via mijn contactpagina.

Als ik met een dier in gesprek ga, stem ik mij intuïtief af op de energie, de trillingsfrequentie van een dier. En dat is niet omdat ik zo uitzonderlijk ben of met glitters en rainbows gooi (oké, soms ook), maar omdat iedereen dit kan. Elk wezen, ook jij, is geboren met een innerlijk weten: je intuïtie. Deze kan om allerlei redenen genegeerd of weggestopt worden en daardoor tijdelijk minder krachtig zijn. Maar je kunt je intuïtie met veel oefenen, geduld en volledig vertrouwen in jezelf weer ‘aan’ zetten. Net zoals een waakvlammetje.

De energie die ik tijdens een dierencommunicatie-sessie van een dier ontvang, wordt door mij vertaald naar beelden, woorden en emoties. Het is niet vergelijkbaar met een gesprek zoals wij die hebben van mens tot mens. Het is beknopter, eerlijker, directer en meer symbolisch. Maar altijd ontzettend liefdevol. Op deze manier kan ik vragen van jou stellen aan jouw dier. Of je hond gelukkig is, bijvoorbeeld. Wat jouw kat leuk vindt, wat jouw paard typeert of waarom je konijn niet zo lekker in z’n vel zit. Zo kom jij tot inzichten, krijg je meer begrip voor je dier en komen jullie nog dieper met elkaar in verbinding.

Meer weten? Stuur een berichtje via mijn contactpagina.

Energie is niet gebonden aan tijd en ruimte, waardoor ik dierenreadings meestal op afstand doe. Dit is vaak zelfs rustiger voor het dier, omdat er geen fysieke kennismaking is. Maar ik kom ook met alle liefde op aanvraag naar jou en je dier toe. Zeker als er ook healing gegeven wordt.

Als je met een dier leeft, weet je zelf intuïtief vaak wat het beste is voor hem of haar. Maar als je twijfelt, de verbinding even kwijt bent of simpelweg wilt horen wat er in je dier omgaat omdat je dat leuk vindt, dan ben ik hier om jou te helpen. Als dierentolk en – coach kan ik vaak nét een ander licht schijnen op bepaalde situaties, zodat zowel jij als je dier weer helemaal in verbinding zijn.

Meer weten? Stuur me een berichtje via mijn contactpagina.

Dat ligt er natuurlijk helemaal aan of er iets specifieks aan de hand is. Als jouw dier heel angstig is, agressie laat zien, getraumatiseerd is of bijvoorbeeld nét geopereerd, dan kan het zijn dat er meerdere tolksessies en/of healings nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken. Als je met mij werkt vanuit plezier, nieuwsgierigheid of omdat je een diepere verbinding met je dier wilt, dan heb je vaak na één consult voldoende info om mee aan de slag te gaan. Maar ik raad je aan om mijn werk meer te zien als een sportschoolabonnement, een bezoek aan de kapper of masseur. Daar ben je ook niet na één keer voor de rest van je leven mee klaar, toch? 🙂 Met andere woorden, dierencoaching is een vorm van onderhoud, om het welzijn en geluk van je dier te bevorderen én onderhouden. Quick fixes zijn nu eenmaal illusies.

Nee, dat hoeft in principe niet. Je kunt gewoon naar werk of je eigen ding doen, terwijl ik met je dier in gesprek ga of een healing geef. Wel is het mooi en leuk om aanwezig te zijn bij een consult, aangezien je vaak aan je dier kunt zien dat ik energetisch met hem of haar bezig ben. Veel cliënten laten mij weten dat ze dit erg bijzonder vinden. Als we hebben afgesproken dat ik live op locatie kom, is het natuurlijk wél handig als je thuis bent 🙂 

Ik vind het belangrijk om te studeren en veel kennis op te doen, vóórdat ik begin aan het aanbieden van diensten. Sommigen in mijn vakgebied doen dit werk zonder opleiding of scholing. En dat kan, maar het is niet mijn stijl. Voor de veiligheid van zowel mezelf als het dier, heb ik ervoor gekozen om te studeren en dat doe ik eigenlijk nog steeds. Ik combineer mijn wetenschappelijke achtergrond dan ook graag met spiritualiteit, om een mooie mix aan te bieden van het aardse en het ‘hogere’. Never not learning!

Ik heb o.a. de volgende opleidingen en cursussen gedaan: 
* Communicatie- en Informatiewetenschappen – Vrije Universiteit Amsterdam
* Reiki 1 & 2 
* EHBO voor Katten – Silverlinde Instituut
* Chakra’s in Balans – Silverlinde Instituut
* Dierencommunicatie – Silverlinde Instituut
* Veterinaire Natuurgeneeskunde i.o – Silverlinde Instituut

Omdat alles energie is, en dit niet iets is wat verdwijnt of ‘weg’ is na een overlijden, is het mogelijk om contact te maken met de energie van een overleden dier. Zeker als hij of zij net overleden is, gaat dit vaak heel gemakkelijk omdat het energetische lijntje, de verbinding tussen jou en je dier, nog heel sterk aanwezig is. Het helpt mensen vaak om nog even iets te kunnen zeggen tegen hun lieve beestje, of ze willen via mij nog iets vragen aan het dier. Zo’n sessie kan ontzettend helend zijn in het verwerkingsproces, zowel voor het dier als voor zijn mens. Ik vind het dan ook een van de mooiste consulten om te doen, omdat de wijsheid van een dier dat de transitie al heeft gemaakt vaak nog intenser voelbaar is.

Heb je hier nog vragen over? Stuur je dan een berichtje via mijn contactpagina.


Goed om te weten

Zoals bij elke therapeut het geval is, kan ik geen garanties geven ten aanzien van ziekte en gezondheid van jouw dier. Ik ben niet bevoegd om een diagnose te stellen en zal dat ook niet doen. Mijn readings en healings geven een boost aan het zelfgenezend vermogen van jouw dier, maar bij langaanhoudende lichamelijke of emotionele klachten raad ik altijd aan om naast mijn energetische behandelingen ook contact op te nemen met een goede, liefst holistische, dierenarts. Kijk voor holistische dierenartsen in jouw buurt op holistischedierenartsen.nl.

Heb je andere vragen over dit aanbod? Stuur me gerust een berichtje!