Close

Video: Plantaardige Praat met Natuurell x SavageCilla

Een tijdje geleden, toen mijn plannen voor dit platform nog vaag en sketchy waren, interviewde Ellen van Natuurell.nl mij voor haar YouTube-serie Plantaardige Praat. En dat was me een hopi gezellige middag, lieve mensen. Volgens mij weet zij dit zelf niet, maar Ellen was één van de eersten die wist dat ik een nieuw platform wilde beginnen. En ik vond het zo tof om haar op de koffie te hebben en te vertellen over mijn kraakverse plannen. Ook al had ik ze nog niet helemaal in kannen en kruiken…

Ik vond het geweldig om weer mee te werken aan een video! Niet alleen omdat ik onderdeel was van YouTube kanaal VeganAnimal en ik dat stiekem een beetje mis, maar ook omdat ik door erover te praten daadwerkelijk hardop zei dat ik bezig was met iets nieuws. Dit heeft mij extra motivatie en inspiratie gegeven om mijn nieuwe platform op te zetten. Dus Ellen: superthanks vrouw!

Op haar platform schrijft zij:

SavageCilla aka Cilla Voogd, wellicht kennen jullie haar nog als SquatCilla, maar die naam heeft ze alweer een tijdje geleden veranderd. Maar even… wat een tof mens is dat! Een brok energie en passie. Ze gaat met SavageCilla strijden! Strijden tegen ongelijkheid en taboes. Of dat nu gaat om bv. BLM, vrouwenrechten of veganisme. Waar ongelijkheid is, komt SuperCilla om de hoek kijken. Met een Podcast, blogs en via haar Instagram account. BAM!

Cilla werd al op jonge leeftijd vegan, toen haar via haar vrijwilligerswerk bij de kinderboerderij pijnlijk duidelijk werd, dat het kalfje en lammetje dat zij voor zorgde op een dag weg waren. Naar de slacht, want: “Meiske, dit is een bedrijf.” Auch. Die kwam zo binnen, dat ze vanaf die dag direct gestopt is met het eten van vlees. Vegan werd ze pas later, dankzij een ontmoeten van haar toenmalige man Tom. Die ontmoeten mondde uit tot een vegan challenge en die beviel zo enorm goed, dat ze besloot nooit meer terug te gaan”….

De rest van het artikel en de video kun je bekijken op YouTube en op Natuurell.nl.svg2 min read

Leave a reply

svg

Hi! Ik ben Cilla

cilla@savagecilla.nl

Vegan ethisch influencer, blogger, spreker, podcastmaker

Nice dat je er bent! Op dit plantbased platform neem ik jou mee in mijn wereld waarin taboes, ongelijkheid, ongemakkelijkheden en bullsh*t bespreekbaar zijn. Rauw én recht voor z’n raap.

Follow me!
Trending Now
Subscribe & Follow